> Allmänt > Smart tidsregistering – var du än befinner dig

Smart tidsregistering – var du än befinner dig

Ny teknik revolutionerar många delar i vår värld idag, även i byggbranschen där tidsregistrering är en sådan. Det hela är både enkelt och genialiskt. Med tidsregistrering som Bygglet erbjuder blir tidsrapporteringen både smidigare och mer korrekt än tidigare. Det gäller för byggarbetare men också för arbetsledare och andra företagschefer av olika slag.

Det som gör denna tidsregistrering så mycket bättre än den gamla och klassiska är att den går att göra var som helst nyttjaren befinner sig. Via smartphones eller surfplattor kan de direkt fylla i sin tidsregistrering. Hur lång tid det tagit med olika slags arbetsuppgifter samt hur mycket material som använts till arbetet är två exempel på vad som går att använda tidsregistrering till. Dessutom går här att lämna kommentarer och annat som kan vara till hjälp på många sätt. Sist men inte minst kan löneunderlaget tas ut direkt från detta system vilket förenklar mycket för de som arbetar med dessa detaljer.

Tid är pengar

Tillsammans med den tidsregistrering som Bygglets program erbjuder finns många andra tjänster som förenklar arbetet. Du kan skapa offerter enkelt online och maila den direkt till en kund från programmet. Du kan använda det för att ha koll på företagets fakturor och ha åtkomst till dem var du än är. Med fakturor menas de fakturor ni skickar ut och de fakturor ni får. Detta är bara några få tjänster som tillkommer, utöver tidsregistrering.

Dessa tjänster är inte gjorda för att det ska bli enklare för er så att ni slipper göra mer jobb. De finns där så att ni kan göra jobbet bättre och fokusera på de delar som är viktigare. Mycket tid kan spara på grund av smidigare tidsregistrering och många förhinder kan tas bort. Istället för att skjuta upp arbeten tills nästa dag kan de snabbt åtgärdas. Har du aldrig testat en tjänst som den Bygglet erbjuder är det dags.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *